logo

Tip: schoonheidsspecialiste Elst

Afgelopen maand hebben wij onze oma een HC 8 cadeau gegeven voor haar verjaardag. Toen we zochten onder ”schoonheidsspecialiste Elst’‘ kwamen we bij La Gracia terecht. Hij bedrijf heeft een uitgebreide dienstverlening en wordt online hoog aangeschreven. Dit gaf ons een vertrouwt gevoel en daarom dus een HC 8 cadeau.

Deze behandeling zorgt voor beterde eigen productie van collageen, opname van actieve stoffen, regeneratie van de huid, mooiere en stralende huid, gladder huidbeeld en natuurlijk lifting-effect. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website.

Ultrasoon geluid

Het nieuwe HC 8 van La Gracia werkt met ultrasoon geluid. Het is geschikt voor je gezicht. Voornamelijk rondom je ogen wordt het veel gebruikt. Ultrasoon geluid bestaat uit golven van mechanische trillingen met een frequentie hoger dan 20.000 Hz. Dit ligt boven de gehoorgrens van een mens.

De behandeling zorgt voor geweldige resultaten. Zo is mijn oma enorm tevreden en daarom is het ook echt een aanrader om een afspraak te maken met La Gracia. Simpelweg omdat zij beschikken over een goede dienstverlening en scherpe prijzen. Apparatuur waar mee wordt gewerkt is ook uitstekend. De beste schoonheidsspecialiste in Elst!